Vermeer

ATWT Producten passende op Vermeer

Vermeer is een machinefabrikant in de landbouw en agricultuur branche. Vermeer maakt een brede range aan landbouwmachines, van shredders tot stobbenfrezen.

Voor de machines van Vermeer heeft ATWT diverse passende slijtdelen, zoals stumpcutter beitels maar ook bouten en moeren om de onderdelen vast te zetten. Alle verschillende onderdelen zijn met zorg ontworpen en geproduceerd, zodat we de best mogelijke beitel, mes of stumpcutter kunnen bieden. Onderdelen die veelal te maken krijgen met slijtage, zoals bijvoorbeeld de hamers die passen in de sneldraaiende houtshredders van Vermeer, zijn voorzien van een slijtvaste laag van carbide granulaat, of hardmetalen punten, zodat deze langer meegaan.

Neem contact met ons op om te horen wat we voor uw Vermeer machine kunnen betekenen. Of neem een kijkje in ons assortiment!

Disclaimer over artikelen, artikelnummers en beschrijvingen: Deze zijn enkel bedoeld als hulpmiddel en dienen niet gezien te worden als OEM merk beschrijving, noch enige aanwijzing op een commerciële binding. Lees verder
Vermeer