Plaisance

ATWT Producten passende op Plaisance

Plaisance is een Franse fabrikant van onder meer bosfrezen. Deze machines worden gebruikt in combinatie met een tractor om bomen te rooien en de grond waarop de bomen of andere begroeiing stond, voor te bereiden om te dienen als bijvoorbeeld landbouw grond. De bosklepel machines kunnen ook geleverd worden met container of opvangbak. Alle Plaisance machines zijn gemaakt voor en getest door de meest zware omstandigheden.
Plaisance equipments bosfrezen zijn allemaal uitgerust met vaste hamers met hardmetalen spikes die een aanzienlijk langere levensduur bieden dan die van behandeld staal. Vervanging is snel en gemakkelijk.

De bosfrezen kunnen ingezet worden voor verschillende toepassingen. De dealer voor de Nederlandse Plaisance machines is Scheer Machines. ATWT Europe heeft enkel onderdelen die op Plaisance bosfrezen passen, zoals hamers en houders.

Disclaimer over artikelen, artikelnummers en beschrijvingen: Deze zijn enkel bedoeld als hulpmiddel en dienen niet gezien te worden als OEM merk beschrijving, noch enige aanwijzing op een commerciële binding. Lees verder
Plaisance
   

per pagina

   

per pagina