Haas

ATWT Producten passende op Haas

Haas is een Duitse fabrikant voor onder andere grote recyclinginstallaties voor sloophout en houtverwerking. Deze installaties zijn voor het verkleinen van afvalhout, oud hout, industrieel/bulk/huisafval. Uiteindelijk zorgen de machines van Haas® voor een eindproduct dat gebruikt kan worden in de Recycling industrie, waaronder pallets en briketten, die als biomassa (biofuel) inzetbaar zijn.

Naast de grote installaties van Haas zijn er ook kleine, mobiele verkleiningsmachines verkrijgbaar bij Haas®. Deze machines kennen een uniek verkleining- en breekprincipe, bestaande t uit 2 aparte, hydraulische breek walsen die onafhankelijk van elkaar draaien, met daarop 10/10 schijven.
Elk van deze schijf bestaat uit 5 breek/snijwerktuigen. De walsen werken wel tegelijk waardoor de breekwerktuigen in elkaar draaien. Dit zorgt ervoor dat het hout op zijn zwakste punt wordt gebroken en dat de metalen delen goed los gemaakt van het hout. Door een bovenband magneet wordt het metaal vervolgens gemakkelijk van het hout gescheiden.

Bovenstaand zorgt er dus voor dat er veel onderdelen tegen elkaar en het materiaal schuren, en ze dus snel slijten. Voor machines van Haas heeft ATWT ook veel passende onderdelen, neem daarom contact met ons op. Hieronder een overzicht van onderdelen in het assortiment.

Disclaimer over artikelen, artikelnummers en beschrijvingen: Deze zijn enkel bedoeld als hulpmiddel en dienen niet gezien te worden als OEM merk beschrijving, noch enige aanwijzing op een commerciële binding. Lees verder
Haas
   

per pagina

   

per pagina