Duratech Industries

ATWT Producten passende op Duratech


Duratech Machines zijn gemaakt voor het zware werk, voor de industriele tak van sport. De machines van Duratech zijn geschikt voor het verkleinen van hout, steen, en groenafval.

ATWT heeft vervangingsonderdelen die passen op Duratech in het assortiment. Het is mogelijk om met zowel een vaste hamers op de rotor te werken, als ook met swinghamers. Daarom heeft ATWT Europe beide in het assortiment. We hebben hamers met hardmetalen punt, een carbide laag opgelast of met beide, om de beitels te beschermen tegen slijtage.

In overleg kunnen we samen met u bepalen welke beitels voor u en uw toepassing de beste prijs/rendements verhouding kunnen bepalen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om voor u een op maat gemaakte variant te ontwikkelen. Neem contact op voor meer informatie!

Disclaimer over artikelen, artikelnummers en beschrijvingen: Deze zijn enkel bedoeld als hulpmiddel en dienen niet gezien te worden als OEM merk beschrijving, noch enige aanwijzing op een commerciële binding. Lees verder
Duratech Industries