Doppstadt

ATWT Producten passende op Doppstadt

Machines voor het gehele recycling process, van shredderen en vermalen tot chippers en zeven. Afvalhout, houten pallets, stammen en wortels, groenafval/tuinafval en organisch afval zijn allemaal te verkleinen in deze shredders.

ATWT Europe is al geruime tijd actief met de machines en onderdelen passende op Doppstadt machines. Daarom kunnen we u nu praktisch alle vervangingsonderdelen aanbieden voor de sneldraaiende shredders (AK serie) en de langzaamdraaiende shredders (DW serie).

Van beitel tot zeefdek, altijd van de beste kwaliteit voor de juiste prijs. Alles is voorzien van een slijtvaste laag, om maximaal rendement te halen uit de onderdelen.
Afhankelijk van de toepassingen waarvoor u de machine gebruikt, adviseren wij hardmetalen punten dan wel een carbide laag. Kijk hieronder voor een greep uit ons assortiment, of neem contact met ons op voor advies.

Disclaimer over artikelen, artikelnummers en beschrijvingen: Deze zijn enkel bedoeld als hulpmiddel en dienen niet gezien te worden als OEM merk beschrijving, noch enige aanwijzing op een commerciële binding. Lees verder

Doppstadt